Адреса: 61153, м. Харків, пр. Ювілейний, 52-А

МІС

dorado

***

titul

Вельмишановні колеги!

22 жовтня 2020 року
відбувся on-line науковий симпозіум

ТАКТИКА ЛІКУВАННЯ ЗАПАЛЕННЯ В ПРАКТИЦІ ДИТЯЧОГО РЕВМАТОЛОГА

Організаторами цього наукового форуму є ДУ "ІОЗДП НАМН", Центр дитячої ревматології, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна та Асоціація дитячих рематологів України.

Провідні вчені України – фахівці в галузі дитячої ревматології в своїх міні-лекціях розповіли найсучасніші тенденції щодо питань розвитку, діагностики та лікування запальних процесів, які лежать в основі розвитку дитячих ревматологічних захворювань.

bothПерша частина форуму була присвячена питанням патогенетичних механізмів виникнення запалення. 

Деякі особливості цього процесу були  висвітлені в доповідях професора Абатурова О.Є. "Молекулярні механізми розвитку запалення", професора Богмат Л.Ф. "Запалення в патогенезі ревматичних захворювань", доктора медичних наук Шевченко Н.С. "Місце аутозапальних реакцій в розвитку ревматичних захворювань".

01 abaturov02 bogmat07 shevchenko

У другій частині симпозіуму доповідачи  торкнулися проблеми сучасного лікування ревматичних хвороб. Професор Хайтович М.В. розповів про "Сучасні аспекти застосування нестероїдних протизапальних засобів у лікуванні дітей та підлітків". Доктор медичних наук Ошлянська О.А. доповіла про "Глюкокортикостероїди в ревматології". Професор Марушко Т.В. висвітлила "Роль метотрексата в лікуванні ревматичних хвороб". Завершила роботу симозіуму доктор медичних наук Бойко Я.Є. доповіддю "Біологічні препарати в педіатричній ревматології: quo vadis?", яка поставила низку питань науковцям і практикам щодо сучасних підходів до раціональної терапії ревматичних захворювань з використанням базисних біологічних препаратів.

06 khaitovich05 oshlyanska04 marushko03 boikoКількість зареєстрованих учасників онлайн-симпозіуму склала 197 осіб.

Під час симпозіуму працював чат, де слухачі і доповідачі мали змогу ставити питання та ділитись своїми думками.

Всі учасники отримали сертифікати.

 

АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ СИМПОЗІУМУ:

Україна, м. Харків, 61153, пр. Ювілейний 52-А. ДУ «ІОЗДП НАМН»

+38-0572-62-80-03
Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript

e-max.it: your social media marketing partner