Адреса: 61153, м. Харків, пр. Ювілейний, 52-А

Для дітей та батьків хворих на ЦД видано популярну книгу «Аріфметика діабетика», в основу якої покладено принцип індивідуального підходу до пацієнта, надано основи розрахунку вуглеводного навантаження, чутливості до інсуліну, дози інсуліну на корекцію гіперглікемії. Наочно у формі ситуаційних завдань представлені деякі проблемні життєві моменти, схеми їх вирішення. Наведено також довідкові дані.

Арифметика диабетика

 

Також тут можна ознайомитися з основними навичками, які необхідні кожній дитині з цукровим діабетом, а також їхнім батькам. Цю інформацію можна знайти у книзі «П'ять навичок для життя з діабетом».

5 navikov cover

Протягом останніх 10 років нами активно використовується власна система багаторівневого навчання, коли програми навчання різні для дітей різних вікових груп з урахуванням стажу діабету, окремо для батьків та малюків із батьками.

Молодому пацієнту з довічним захворюванням пропонується використати ситуацію для свого розвитку, проводяться ситуаційні тренінги.
Рівні для початківців та для «просунутих», для віртуозів самоконтролю та для сімей з вперше виявленим ЦД. Ці диференційовані підходи дозволяють постійно активувати інтерес до самоконтролю та мотивацію хворих на компенсацію захворювання

 

Занятие в школе самоконтроля

 

e-max.it: your social media marketing partner