Адреса: 61153, м. Харків, пр. Ювілейний, 52-А
There are no translations available.

Коллектив поликлиники

Консультативна поліклініка ГУ «ІОЗДП НАМН» призначена для надання висококваліфікованої медичної допомоги дітям та підліткам у віці від 3 до 18 років із різних регіонів України. Поліклініка є базою для проведення наукових досліджень та підвищення кваліфікації різних категорій фахівців.

 

Консультативна поліклініка розрахована на 240-250 відвідувань на день. Працює щодня з 8.00 до 15.30, крім суботи та неділі. Приймаються пацієнти з м. Харкова, а також районів Харківської області та іногородні з усіх регіонів України.

При зверненні до реєстратури необхідно мати при собі такі документи:

  • направлення із зазначенням попереднього діагнозу від дільничного лікаря;
  • детальний витяг з амбулаторної карти пацієнта.

 

реєстратури (096) 897-65-66

В консультативній поліклініці приймають висококваліфіковані спеціалісти різних спеціальностей.

Окрім лікарів консультативної поліклініки прийом пацієнтів також здійснюють консультанти – наукові співробітники (кандидати та доктори наук) ДУ «ІОЗДП НАМН» – педіатри, психіатри, неврологи, ендокринологи, гінекологи, кардіоревматологи – лише 29 осіб..

На амбулаторному етапі за показаннями проводяться такі методи обстеження: ЕКГ, ФКС, ЕхоЕС, РЕГ, ЕЕГ, ЕхоКГ, УЗД органів черевної порожнини, УЗД щитовидної залози, УЗД молочних залоз, рентгенографія шлунково-кишкового тракту, органів грудної клітки, нирок. Для комплексного подальшого обстеження та визначення подальшої тактики ведення хворі прямують до профільних відділень клініки Інституту.

При консультативній поліклініці є відділення відновного лікування, де пацієнти мають можливість займатися ЛФК при різних соматичних, психоневрологічних та ендокринних захворюваннях, а також відвідувати фізіотерапевтичні процедури за призначенням лікаря..

e-max.it: your social media marketing partner